Печена картопля з цибулею і червоним перцем

Печена картопля з цибулею і червоним перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Просте в приготуванні, корисне блюдо. Спробуйте приготувати його один раз, і він точно не буде останнім.

Інгредієнти

Картопля – 10 шт.
Цибуля ріпчаста – 4 цибулини
Сіль – за смаком
Перець червоний мелений – 1 ч. л. без гірки
Олія оливкова – 4-5 ст. л.

Як приготувати Печену картоплю з цибулею і червоним перцем

Цей картоплю навчила мене готувати сусідка по кімнаті в студентському гуртожитку. Блюдо недороге і просте у приготуванні, але настільки смачне, красиве і смачне, що гідно того, щоб подавати його в ресторані. Будучи студентками, ми готували його з великою кількістю перцю. Зараз, готуючи для дітей, перець я не додаю. Пікантність рецепт, звичайно, втрачає, але, все одно, картопля, приготована за цим рецептом, у нашій родині залишається улюбленим.

Покроковий рецепт

Вимити і почистити овочі.

Порізати картоплю кружечками, цибулю кільцями або півкільцями в залежності від розміру цибулини.

Деко застелити пергаментним папером, покласти на неї картоплю, цибулю. Посолити, поперчити, полити оливковою олією (можна, звичайно, і соняшниковою).

Гарненько перемішати овочі. Поставити в духовку, запікати при температурі 200-250 градусів близько 20 хвилин.

Коли відчуєте чудовий аромат, страва готова.