Просте в приготуванні, корисне блюдо. Спробуйте приготувати його один раз, і він точно не буде останнім.
Інгредієнти
Картопля – 10 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 4 цибулини | |
Сіль – за смаком | |
Перець червоний мелений – 1 ч. л. без гірки | |
Олія оливкова – 4-5 ст. л. |
Цей картоплю навчила мене готувати сусідка по кімнаті в студентському гуртожитку. Блюдо недороге і просте у приготуванні, але настільки смачне, красиве і смачне, що гідно того, щоб подавати його в ресторані. Будучи студентками, ми готували його з великою кількістю перцю. Зараз, готуючи для дітей, перець я не додаю. Пікантність рецепт, звичайно, втрачає, але, все одно, картопля, приготована за цим рецептом, у нашій родині залишається улюбленим.
Покроковий рецепт
Вимити і почистити овочі.
Порізати картоплю кружечками, цибулю кільцями або півкільцями в залежності від розміру цибулини.
Деко застелити пергаментним папером, покласти на неї картоплю, цибулю. Посолити, поперчити, полити оливковою олією (можна, звичайно, і соняшниковою).
Гарненько перемішати овочі. Поставити в духовку, запікати при температурі 200-250 градусів близько 20 хвилин.
Коли відчуєте чудовий аромат, страва готова.