Печені яблука з сиром, медом і арахісом

Печені яблука з сиром, медом і арахісом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблука з медом, сиром і арахісом – корисний десерт для смачного перекусу!

Інгредієнти

Яблука – 4 шт.
Мед – 4 ч. л.
Арахіс – 30 г
Сирна маса – 50 г
Кориця – за смаком

Як приготувати Печені яблука з сиром, медом і арахісом

Смачні і пікантні печені яблучка з сиром, корицею, арахісом і медом – це швидкий, простий і корисний десерт легкого приготування. Страва порадує швидким приготуванням і оригінальним смаком, в якому поєднується медова і горіхова нотки. Рекомендується подавати смачний десерт гарячим до чаю, кави або в якості перекусу.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для корисного десерту – яблука вимити і очистити сиром арахіс.

Вийняти з кожного яблука серединку і викласти компонент у форму для запікання.

Наповнити кожне яблучко сирною масою. Можна приготувати таку будинку – з домашнього сиру, кураги і цукру, а можна купити готову в магазині.

Посипати десерт невеликою кількістю кориці за смаком.

Викласти сирну начинку шапочку з арахисовых ядер.

Рясно полити яблучний десерт медом. Відправити блюдо в духовку на півгодини.

Готові яблучка вийняти з духовки і трохи остудити.

Викласти десерт на тарілку і відразу ж подавати до столу. Приємного чаювання!