Підготувати інгредієнти для фаршированої гарбуза. Вимити гриби і зелень, очистити і гарбуз від насіння.
Подрібнити гриби в дрібні слайсы. Нарізати кубиками цибулину.
Обсмажити печериці разом з цибулею, яловичим фаршем і зеленню на рослинному маслі. Довести начинку до гармонійного смаку.
Очищену від насіння гарбуз посипати сіллю і білим перцем.
Всередину викласти начинку з обсмаженого фаршу і грибочків. Полити страву сметаною. Відправити ароматну гарбуз в духову шафу, помістивши в форму для запікання і накривши листом фольги. Для приготування гарбуза потрібно різну кількість часу, який залежить від розмірів плода, сорти гарбуза і її зрілості.
Ароматна закуска готова!
Тепер можна викласти ароматну запечену гарбуз на тарілку і подавати до столу разом з овочевим салатом або гарніром. Приємного апетиту!