Кускус з смаженими креветками і томатами

Кускус з смаженими креветками і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кускус з смаженими креветками і томатами – страва італійської кухні

Інгредієнти

оливкової олії – 1 столова ложка
цибулю – 1 голівка дрібно нарізаний
морква – 1 шт. очищена і нарізана
часник – 3 зубчики тертий
томатний сік з помідорами – 400 мл
сухого білого вина – 1 чашка
сіль – 1/2 чайна ложка або за смаком
свіжомеленого чорного перцю – 1/2 чайна ложка або за смаком
вода – на-віч
кускуса – 2 чашки
великих креветок – 500 г очищених
сік 1 лимона – 1 лимона
свіжої петрушки – 1 столова ложка нарізаної свіжої
сушених подрібнених червоних перцева пластівців – 1 чайна ложка

Як приготувати Кускус з смаженими креветками і томатами