Кускус з смаженими креветками і томатами – страва італійської кухні
Інгредієнти
оливкової олії – 1 столова ложка | |
цибулю – 1 голівка дрібно нарізаний | |
морква – 1 шт. очищена і нарізана | |
часник – 3 зубчики тертий | |
томатний сік з помідорами – 400 мл | |
сухого білого вина – 1 чашка | |
сіль – 1/2 чайна ложка або за смаком | |
свіжомеленого чорного перцю – 1/2 чайна ложка або за смаком | |
вода – на-віч | |
кускуса – 2 чашки | |
великих креветок – 500 г очищених | |
сік 1 лимона – 1 лимона | |
свіжої петрушки – 1 столова ложка нарізаної свіжої | |
сушених подрібнених червоних перцева пластівців – 1 чайна ложка |