Печеня по-домашньому

Печеня по-домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Добре промиваємо м’ясо і очищаємо від жорстких жилок.

Ріжемо вздовж волокон невеликими шматочками.

Очищаємо цибулю і часник, режим досить великими півкільцями.

Очищаємо і миємо картоплю, ріжемо крупно, приблизно на 4 частини.

У казан або каструлю, краще якщо вона буде з товстим дном, наливаємо олію, обсмажуємо м’ясо.

Після того, як гарненько присмажилося м’ясо, висипаємо цибулю і часник, продовжуємо смажити. Якщо потрібно, можна підлити ще масла.

Заливаємо водою і тушкуємо протягом 40 хвилин.

Закладаємо картоплю, продовжуємо тушкувати. Поставте на середній вогонь.

Додаємо соєвий соус, сіль і спеції. Тушкуємо ще приблизно хвилин 15, якщо потрібно, можна долити трохи води або бульйону. Наше печеня готова, насолоджуйтесь чудовим смаком приготованих вами їжі!