Добре промиваємо м’ясо і очищаємо від жорстких жилок.
Ріжемо вздовж волокон невеликими шматочками.
Очищаємо цибулю і часник, режим досить великими півкільцями.
Очищаємо і миємо картоплю, ріжемо крупно, приблизно на 4 частини.
У казан або каструлю, краще якщо вона буде з товстим дном, наливаємо олію, обсмажуємо м’ясо.
Після того, як гарненько присмажилося м’ясо, висипаємо цибулю і часник, продовжуємо смажити. Якщо потрібно, можна підлити ще масла.
Заливаємо водою і тушкуємо протягом 40 хвилин.
Закладаємо картоплю, продовжуємо тушкувати. Поставте на середній вогонь.
Додаємо соєвий соус, сіль і спеції. Тушкуємо ще приблизно хвилин 15, якщо потрібно, можна долити трохи води або бульйону. Наше печеня готова, насолоджуйтесь чудовим смаком приготованих вами їжі!