Печеня по-домашньому

Печеня по-домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печеня або по-іншому тушковану м’ясо з картоплею, до цих пір залишається улюбленим блюдом для багатьох. Його можна приготувати в абсолютно звичайний день на обід або ж накрити стіл на святкову вечерю, і там і там воно буде дуже доречно. Раніше це блюдо готувалося в печі і вважалося традиційним російським блюдом.

Для приготування можна використовувати будь-яке м’ясо, звичайно, найпоширеніше це з свинини, але це зовсім не означає, що воно найсмачніше, тут кому як подобається і яке м’ясо є в наявності. Спекотне можна зробити і дієтичним блюдом використовуючи дієтичне м’ясо кролика або індички.

У нашому рецепті буде використовуватися два види м’яса: м’ясо дикого оленя – ізюбра і свиняча шия, знадобиться приблизно півкілограма. Підготуйте ще близько 12 середніх картоплин, цибуля, часник, рослинне масло, сіль, соєвий соус і спеції. Добре поєднується з м’ясом насіння гірчиці, чорний перець, коріандр, червоний перець, всіляка зелень і кмин.

Покроковий рецепт