Печеня з куркою і грибами

Печеня з куркою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт спекотне простий, зрозумілий і доступний навіть молодим і недосвідченим господаркам.

Інгредієнти

картопля – 2 кг
куряче м’ясо – 0,5 кг
цибуля – 2 шт.
морква – 1 шт.
гриби – 200-300 гр.

Як приготувати Печеня з куркою і грибами

Спекотне готується швидко і просто, стане ідеальним обідом або вечерею.

Покроковий рецепт

Для приготування смачного спекотне мені знадобилося всього кілька продуктів, а саме куряче м’ясо, картопля, гриби, цибулю і моркву.
Спочатку потрібно обсмажити куряче м’ясо, порізане невеликими шматочками.

Поки обсмажується м’ясо потрібно порізати цибулю і моркву невеликими кубиками.

Картопля очистити і порізати невеликими шматочками, за бажанням можна соломкою.

Коли м’ясо обсмажитися з дух сторін додати цибулю з морквою і продовжувати обсмажувати до золотистого кольору.

Поки обсмажується м’ясо, моркву і цибулю, потрібно добре промити гриби і порізати їх на чотири частини. Дрібно не ріжте, так як вода, що з них вийде і вони будуть зовсім маленькими.

Коли цибулю з морквою обжарились можна додати картоплю. Залити водою, і дати проваритися практично до готовності.

Коли картопля майже зварилася, за 5 хвилин до вимикання викладаємо в казан гриби, посолити, поперчити, додати грибний приправи, і закрити кришкою. Через 2 хвилини відкрити кришку і все добре перемішати, щоб гриби розподілилися по всьому казану.

Дати трохи охолонути і можна подавати на стіл. Картопля має бути дуже м’яким, гриби повинні бути соковиті.
Одним словом печеня з грибами виходить смачним і ароматним.
Всім приємного апетиту!