Дивовижно смачна і дуже гарна закуска порадує вас і ваших гостей.
Інгредієнти
шампіньйони – 300 грам | |
перепелині яйця – 10 | |
твердий сир – 100 грам | |
спеції – за смаком | |
оливкова олія – за смаком |
Як приготувати Шампіньйони, запечені з перепелиним яйцем
Ефектно подати гриби в якості закуски можливо з нашим рецептом.
Покроковий рецепт
Великі печериці необхідно очистити. Видаліть ніжки і нутро капелюшки. Наріжте цю масу кубиком.
Надішліть смажитися гриби до готовності.
Твердий сир натріть на тертці.
Капелюшки змастіть маслом і спеціями. Наповніть їх обсмаженими грибами і твердим сиром.
Надішліть випікатися гриби при температурі не більше 170 градусів до готовності.