Ця домашня випічка користувалася величезною популярністю ще в радянські часи, а рецепт розсипчастих горіхових куточків був практично у кожної господині.

Інгредієнти
| несолоне масло вершкове – 70 г охолоджене | |
| солодкий конфітюр або повидло – три ст. ложки | |
| розпушувач – половина ч. ложки | |
| цукровий пісок, ванільний для тіста – один пакетик | |
| цукровий пісок, ванільний в горіхову начинку – один пакетик | |
| горіхи волоські – 230 г очищені | |
| високоякісне борошно пшеничне – 160 г просеянная | |
| відфільтрована вода – три ст. ложки | |
| несолоне масло вершкове – 120 г для начинки | |
| дрібний цукровий пісок – 65 м і 120 г для тесту і в горіхову начинку | |
| сире добірне яйце куряче – 1 штука |
