Для процесу головне не тільки свіжі продукти, але й гарний настрій і музика) У нашому випадку виконавець – синуля)
Відокремлюємо білки від жовтків, білки використовуємо в омлет (ми так робимо), а жовтки перетираємо з цукром і ванількою)
Додаємо розм’якшений маргарин і гарненько перемішуємо.
У цей час ріжемо гарбуз кубиками і варимо до м’якості на швидкому вогні. Відкидаємо на друшляк, зливаємо воду і перетираємо виделкою до стану пюре.
Просіяне борошно кладемо частинами і вимішуємо тісто.
Ділимо тісто на 3 частини: одна виходить звичайна, у другу кладемо 2 ст. ложки какао і вимішуємо, а в третю додаємо гарбузове пюре (зайву рідину зливаємо).
Тісто кладемо в холод (балкон, холодильник) на 45 хвилин.
Виймаємо, розкачуємо будь товщиною і вирізаємо формочками гудзики. Ми робили від пластиліну різної форми. А дірочки трубочкою. Перекладаємо на пергамент і в духовку на 170 градусів на 15 хвилин.
виймаємо і лопаємо!