Печиво Гусячі лапки

Печиво Гусячі лапки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сирне печиво “Гусячі лапки” просте у приготуванні, дуже смачне і корисне. Печиво виходить, неначе з кремом усередині за рахунок цукру і сирного тіста.

Покроковий рецепт

Для приготування смачних печива “Гусячі лапки” нам знадобиться: сир, борошно, маргарин і цукор.

Першим ділом розтопити маргарин до рідкого стану. Це можна зробити в мікрохвильовці, як я, а можна і на газу.

Потім в мисці необхідно змішати сир і маргарин, і все добре перемішати.


Далі додаємо борошно. Муки стільки, щоб вийшло замісити тісто.


Далі тісто треба порізати на маленькі шматочки, скачати з них кульки. Тісто має трохи прилипати до річок, і потрібно постійно підсипати руку на стіл і обмазувати борошном руки, але тісто сильно твердим не потрібно робити, воно повинно бути м’яке.





Далі потрібно розкачати одну кульку, товщина приблизно 0,5 див. В середину насипати неповну чайну ложку цукру, скласти навпіл, потім ще раз навпіл, виделкою притиснути краю, вмочити в цукор і класти на деко.

Таким чином зробити всі інші печиво. У мене на деко вийшло 15 штук, а всього вийшло 31 печиво.

Печінка в духовці смажиться близько 20 хвилин, на середньому вогні.
Пекла за 2 заходу.
Після того, як ви дістанете печива з духовки, дайте їм трохи остигати і можна подавати до столу.
Всім приємного апетиту!