Печиво цукрове «Просте»

Печиво цукрове «Просте» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт цукрового печива досить традиційний і доводиться до вподоби багатьом господиням за простоту приготування і відмінний смак.

Інгредієнти

яйце – 1
цукор – 50 гр.
борошно цільнозернові – 1-1,5 ст.
рослинна олія – 30 мл
розпушувач – 1 ч. л

Як приготувати Печиво цукрове «Просте»

Особливість цього рецепту в тому, що пропонується використовувати цільнозернове борошно пшеничне. Таке борошно має набагато більше корисних властивостей, хоча і має кілька «сіруватий колір, що, власне, зовсім не псує ні вил ні смак печива.

Покроковий рецепт


Для рецепту необхідно одне куряче яйце, 50 гр. цукру, 1 – 1,5 склянки цільнозерновий борошна, 30мл. рослинного масла, чайна ложка розпушувача. Яйце з допомогою міксера змішати з цукром, додати рослинне масло

У образовавшеюся масу додати порційно борошно щоразу ретельно перемішуючи.

Борошно необхідно додавати до тих пір, поки не утворюється круте неприлипающее до рук тісто.

Розкачати тісто качалкою в шар 2-3 мм завтовшки. Тісто круте, тому доведеться докласти зусилля. З тіста вирізати з допомогою формочок невеликі печива. Форма може бути будь-яка. Розкласти їх на застелений пергаментом деко. Печиво під час випічки не розтікається тому можна їх укладати досить близько. Відправити випікатися в духовку, розігріту до 180 градусів, на 10-15 хвилин.

Готове печиво можна посипати цукровою пудрою.