Крекерное печиво

Крекерное печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смак можна створити самостійно. Комусь більше подобаються солодкі, комусь солоні, треті виберуть – з часником, а четверті – з томатом.

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 2 склянки
Масло рослинне – 1/2 склянки
Вода – 1/3 склянки
Цукор – 1 столова ложка
Сіль – 1 столова ложка

Як приготувати Крекерное печиво

Легкий, швидкий і смачний варіант печенюшек до чаю, який зовсім не торкнеться сімейний бюджет. Подобається і дорослим, і дітям.

Покроковий рецепт


У каструлю висипаємо борошно. Я беру 1 склянку цілісної і 1 склянку звичайної. Зверху виливаємо рослинне масло.



Тепер необхідно ретельно розтерти вийшло до однорідної маси. Сюди ж висипаємо сіль і цукор. Сіль у мене відразу з добавками: італійські трави, часник, перець. Все перемішуємо, вливаємо трохи теплу воду, ще раз гарненько вимішуємо. Повинно вийде щільне і еластичне тісто.

Розкачати тісто з допомогою качалки. Товщина приблизно 2-3 мм.


Вирізати печиво потрібної форми. Найлегше це робити склянкою. Скласти на деко, змащене маслом. Або ж попередньо застелити його пергаментним папером. Можна прикрасити. Я додала трохи кунжуту. Відправляємо в духовку на 10-13 хвилин при температурі 200-220 градусів. Все залежить від розміру чення.

Після даємо йому трохи охолонути. І можна приступати до чаювання!