Кукурудзяна печиво (безглютеновое і безлактозное)

Кукурудзяна печиво (безглютеновое і безлактозное) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найголовніше – зробити тісто не рідким і не твердим, а дуже густий, як густа сметана.

Інгредієнти

Кукурудзяна крупа дрібного помелу – 200гр
вода – 20гр
груша – 1
цукор – 80гр
ванільний цукор – 10г

Як приготувати Кукурудзяна печиво (безглютеновое і безлактозное)

Щоб спекти кукурудзяна печиво, потрібно підготувати наступні інгредієнти: кукурудзяне борошно або кукурудзяна крупа дрібного помелу 200 гр, вода 20 гр, цукор 80-100 гр, будь-який фрукт або сухофрукти (яблуко, груша, абрикос, слива і т. д. чорнослив, курага), в нашому рецепті груша.

Покроковий рецепт



У миску розбиваємо яйце і додаємо 80 гр цукру і 10 г ванільного цукру, все збиваємо або виделкою або блендером. Я збивала виделкою, так як блендер у мене зламався. Але це дуже довго виделкою, тому рекомендую блендером. Збиваємо до повного розчинення цукру.




Після, додаємо воду 20 гр і кукурудзяну крупу 200 гр і все ретельно перемішуємо. Виходити ось таке тісто.



Після готового тіста, тремо на тертці грушу і додаємо у наше тісто. Добре перемішуємо і викладаємо у форми, або просто ложкою на пергамент. Хто як хоче. Особисто я, робила це печиво у формочках ведмедика. І в розігріту духовку на 220 градусів, ставимо наше печиво на 15 хвилин.

Ось яке вийшло у мене печиво. Дуже смачне і красиве. Дочка була дуже задоволена. Як бачите, просто і смачно! Смачного!