Кукурудзяна печиво (безглютеновое і безлактозное)

Кукурудзяна печиво (безглютеновое і безлактозное) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



У миску розбиваємо яйце і додаємо 80 гр цукру і 10 г ванільного цукру, все збиваємо або виделкою або блендером. Я збивала виделкою, так як блендер у мене зламався. Але це дуже довго виделкою, тому рекомендую блендером. Збиваємо до повного розчинення цукру.




Після, додаємо воду 20 гр і кукурудзяну крупу 200 гр і все ретельно перемішуємо. Виходити ось таке тісто.



Після готового тіста, тремо на тертці грушу і додаємо у наше тісто. Добре перемішуємо і викладаємо у форми, або просто ложкою на пергамент. Хто як хоче. Особисто я, робила це печиво у формочках ведмедика. І в розігріту духовку на 220 градусів, ставимо наше печиво на 15 хвилин.

Ось яке вийшло у мене печиво. Дуже смачне і красиве. Дочка була дуже задоволена. Як бачите, просто і смачно! Смачного!