Шоколадна ковбаса з волоським горіхом

Шоколадна ковбаса з волоським горіхом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шоколадне диво

Інгредієнти

печиво – 500 гр
какао – 100 гр
вершкове масло – 100 гр
горіх волоський – за смаком

Як приготувати Шоколадна ковбаса з волоським горіхом

Для мене смак дитинства – це солодка шоколадна ковбаса. Солодкий, смачний і дуже смачний десерт, який хоч і дуже калорійний, дозволяю собі приготувати в зимові вечори. Довгий час думала, що ковбаска це самостійний десерт, який продається в магазинах, як цукерки. Але коли дізналася, що це блюдо можна приготувати самостійно, стала готувати його вдома. При цьому експериментувала з ним. Даний рецепт класичної шоколадної ковбаси з додаванням волоського горіха порадує не тільки дітей, але й дорослих ласунів.

Покроковий рецепт



Для приготування моїй домашній шоколадної ковбаси я використовую звичайний ростовське печиво. Брати печиво можна будь-яке, розсипчасте, недороге. Печиво подрібнюю рукми. Чим крупніше шматочки , тим більше шматочки “жирку” в ковбасі. Вершкове масло потрібно дістати з холодильника і дати розм’якнути при кімнатній температурі. Какао я проціджую через дрібне сито, щоб не зустрічалися грудочки. Волоські горіхи очищаємо і злегка подрібнюємо.






Тепер об’єднуємо всі інгредієнти. У подрібнене печиво додаємо горіхи і какао. Перемішуємо суху суміш. Туди додаємо вершкове масло і вимішуємо тісто. Я заважаю руками, щоб рівномірно розподілити всі інгредієнти суміші. Далі висипаємо тісто печива на харчову плівку і формуємо ковбаску. Щільно закручуємо десерт в цукерочку. Відправляємо в морозильну камеру на 30 хвилин.



Після того, як ковбаса застигла, гострим ножем розрізаємо на шматочки і посипаємо цукровою пудрою.
Страва готова!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!