Шоколадна ковбаса з волоським горіхом

Шоколадна ковбаса з волоським горіхом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Для приготування моїй домашній шоколадної ковбаси я використовую звичайний ростовське печиво. Брати печиво можна будь-яке, розсипчасте, недороге. Печиво подрібнюю рукми. Чим крупніше шматочки , тим більше шматочки “жирку” в ковбасі. Вершкове масло потрібно дістати з холодильника і дати розм’якнути при кімнатній температурі. Какао я проціджую через дрібне сито, щоб не зустрічалися грудочки. Волоські горіхи очищаємо і злегка подрібнюємо.






Тепер об’єднуємо всі інгредієнти. У подрібнене печиво додаємо горіхи і какао. Перемішуємо суху суміш. Туди додаємо вершкове масло і вимішуємо тісто. Я заважаю руками, щоб рівномірно розподілити всі інгредієнти суміші. Далі висипаємо тісто печива на харчову плівку і формуємо ковбаску. Щільно закручуємо десерт в цукерочку. Відправляємо в морозильну камеру на 30 хвилин.



Після того, як ковбаса застигла, гострим ножем розрізаємо на шматочки і посипаємо цукровою пудрою.
Страва готова!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!