Маленькі масляні конвертики з сиром та родзинками виходять дуже смачними, а процес їх приготування дуже простий, тому таку випічку можна готувати часто.

Інгредієнти
| Для тіста: | |
| домашня сметана жирна – один повний стакан | |
| просеянная пшеничне борошно тонкого помелу – чотири склянки | |
| морська сіль дрібна – за смаком | |
| коричневий пісок – 200 гр | |
| охолоджене масло вершкове – 300 гр | |
| харчова сода – половина ч. ложки | |
| великі курячі яйця – чотири штуки | |
| Для сирної начинки: | |
| ванілін в порошку – за смаком | |
| вершкове масло солодке – 60 гр | |
| цукровий пісок – три ст. ложки | |
| родзинки – три ст. ложки | |
| домашній сир – 550 гр |
Маленькі масляні конвертики з сиром та родзинками виходять дуже смачними, а процес їх приготування дуже простий, тому таку випічку можна готувати часто.
Покроковий рецепт
Дрібно натерти вершкове масло, викласти його в миску, додати просіяне борошно і перемішати ці компоненти збити в окремому посуді яйця разом з цукровим піском.
Перелити яєчну солодку суміш у миску з перетертої борошном, насипати харчову соду, трохи солі, додати сметану, добре вимісити тісто, яке має бути досить щільною консистенцією. Далі, приготоване тісто скачати в колобок, обгорнути поліетиленом і на добу відправити в холодильник або морозильну камеру на 15-20 хвилин.
Дістати охолоджене тісто, розкачують його не дуже тонко, потім нарізати квадратиками, після цього можна приступити до приготування сирної начинки.
Перетерти через сито домашній сир, викласти його у будь-яку вільну посуд, додати промитий ізюм (трохи відкласти для прикраси зверху).
У цю посудину насипати ванілін і цукровий пісок, додати туди ж вершкове масло, перемішати все, приготовлену начинку викласти на тісто.
Згорнути всі заготовки з сирною начинкою конвертиками, куточками до центру. Завершити ліплення родзинкою зверху.
Перекласти печиво на деко, змащене невеликою кількістю масла або вистелений папером для випічки. Запікати в духовці близько п’ятнадцяти хвилин при 180 градусах.
