Печиво-конвертики з сиром та родзинками

Печиво-конвертики з сиром та родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Маленькі масляні конвертики з сиром та родзинками виходять дуже смачними, а процес їх приготування дуже простий, тому таку випічку можна готувати часто.

Покроковий рецепт

Дрібно натерти вершкове масло, викласти його в миску, додати просіяне борошно і перемішати ці компоненти збити в окремому посуді яйця разом з цукровим піском.

Перелити яєчну солодку суміш у миску з перетертої борошном, насипати харчову соду, трохи солі, додати сметану, добре вимісити тісто, яке має бути досить щільною консистенцією. Далі, приготоване тісто скачати в колобок, обгорнути поліетиленом і на добу відправити в холодильник або морозильну камеру на 15-20 хвилин.

Дістати охолоджене тісто, розкачують його не дуже тонко, потім нарізати квадратиками, після цього можна приступити до приготування сирної начинки.

Перетерти через сито домашній сир, викласти його у будь-яку вільну посуд, додати промитий ізюм (трохи відкласти для прикраси зверху).

У цю посудину насипати ванілін і цукровий пісок, додати туди ж вершкове масло, перемішати все, приготовлену начинку викласти на тісто.

Згорнути всі заготовки з сирною начинкою конвертиками, куточками до центру. Завершити ліплення родзинкою зверху.

Перекласти печиво на деко, змащене невеликою кількістю масла або вистелений папером для випічки. Запікати в духовці близько п’ятнадцяти хвилин при 180 градусах.