Дуже смачно! Обережно! Є тільки по вихідних, так як звикаєш до смачного ))
Інгредієнти
хрустких рисових пластівців – 2 чашки | |
міні-зефір – 1/2 чашки | |
арахісове масло – 1/2 склянки | |
білого шоколаду – 1 плитка | |
* січені горіхи – за бажанням, жменя |
Це легке печиво без випічки хрустке, трохи липке і наповнені арахісовим маслом і білим шоколадом. Вони приготовані лише з 4 інгредієнтів і викликають сильне звикання ).
Готується 10 хвилин. замерзає близько 1 години.
Покроковий рецепт
В окремій мисці розтопити білий шоколад, (можна додати рубані горіхи), арахісове масло.
Покласти в миску кукурудзяні пластівці і приготовану вище пасту, пару хвилин заважати. Не турбуйтеся за пластівці, їх можна спокійно покришити.
Столовою ложкою викласти печиво на деко, вистелений папером.
Прибрати в холодильник, поки шоколад не застигне – близько 30-60 хвилин. Потім зберігати в герметичному контейнері в холодильнику або при кімнатній температурі.