Печиво в домашніх умовах

Печиво в домашніх умовах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Просте, смачне печиво підійде для всіх членів сім’ї.

Покроковий рецепт


1. Підготуємо продукти. Візьмемо 2 яйця, розіб’ємо їх, взобьем з допомогою міксера попелиці вручну. Додамо цукор (додавати поступово, можна менше склянки).

2.Додамо мед, перешкодимо, знову взобьем. При бажанні меду можна додати більше.

3. В отриману суміш додамо масло, попередньо порізане на невеликі шматочки, для полегшення процесу збивання. Ретельно збиваємо.

4.Додамо в борошно, розпушувач, перемішати. Поступово додамо в отриману раніше суміш.


5.Все ретельно перемішати, з отриманого тіста сформувати кульку, при необхідності додати борошна. Отримане тісто покласти в пакет і відправити в холодильник на 30 хвилин.

6. Через 30 хвилин, виймаємо тісто з холодильника і розгортаємо в пласт товщиною близько 0,5 сантиметрів. Вирізаємо з допомогою формених формочок або просто розрізаємо нажом, створюючи невеликі шматочки. Далі декоруємо або просто додаємо якісь елементи. Змащуємо деко шматочком вершкового масла і відправляємо в духову піч на 15-30 хвилин (залежно від смаку прожарювання) при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!