Інгредієнти
Вершкове масло – 50 г(або маргарин) | |
Маршмеллоу (м’який зефір) – 250 г | |
Ваніль – 1 ч. л. | |
Цукерки – 1 / 4 склянки (М&М або Skittles | |
Суміш горіхів і сухофруктів – 1 стакан | |
Рисові пластівці – 6 склянок або 1,5 л (Rice Krispies або інші) |
Повинен сказати це блюдо я спробував у своєї тітки. Спочатку я сумнівався в смакових якостях печива, але коли відкусив шматочок …. м. м. м. Це було щось незвичайне і чарівне… Спробуйте приготувати і дайте мені знати, чи сподобалося вам?
Покроковий рецепт
Розтопіть масло у великій сковороді на повільному вогні.
Додайте зефір (зефір), іноді помішуючи, розтопити.
Зніміть з вогню.
Додайте ванілін, рисові пластівці, суміш горіхів і сухофруктів. (Дуже важливо все заздалегідь приготувати і відміряти, і діяти швидко, так як зефір швидко остигає).
Всю суміш перемішайте і покладіть на деко розміром 13 х 9.
Дайте охолонути. Подавайте порційно. Краще їсти в той же день коли приготували. Приємного апетиту!