В якості наповнювача для печива з шоколадними дропсами можна використовувати крапельки з молочного, чорного або білого шоколаду
Інгредієнти
яйце – 1 шт. | |
цукор – 3 ст. л. | |
борошно – 170 р | |
шоколадні дропси – 90 г | |
масло вершкове – 100 г | |
розпушувач – 0,5 ч. л. | |
сіль – щіпка |
Таке печиво іноді називають американським, оскільки його рецепт прийшов до нас з Америки. Приготування печива за цим рецептом навряд чи викличе якісь труднощі. Замішування тіста дуже просте, інгредієнти цілком звичні для будь-якої господині, так і випічка не потребує особливих зусиль. Єдине, що для цього печива важливо – це використовувати шоколадний наповнювач хорошої якості. В ролі наповнювача (добавки) тут виступають шоколадні дропси. Дропси – це шоколадні крапельки, які при випіканні не втрачають своєї форми і надають печиву цікавий вигляд і приємний шоколадний присмак. Зараз їх легко знайти в магазинах для кондитерів.
Покроковий рецепт
Цукор розмішуємо з яйцем і сіллю
Додаємо розтоплене масло.
Всипаємо борошно, розмішане з розпушувачем.
Додаємо шоколадні дропси.
Викладаємо на деко.
Випікаємо при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Подаємо з гарячим чаєм, молоком або кавою. Зберігатися таке печиво може до 10 днів без втрати смакових якостей.