Печиво з шоколадними дропсами

Печиво з шоколадними дропсами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В якості наповнювача для печива з шоколадними дропсами можна використовувати крапельки з молочного, чорного або білого шоколаду

Інгредієнти

яйце – 1 шт.
цукор – 3 ст. л.
борошно – 170 р
шоколадні дропси – 90 г
масло вершкове – 100 г
розпушувач – 0,5 ч. л.
сіль – щіпка

Як приготувати Печиво з шоколадними дропсами

Таке печиво іноді називають американським, оскільки його рецепт прийшов до нас з Америки. Приготування печива за цим рецептом навряд чи викличе якісь труднощі. Замішування тіста дуже просте, інгредієнти цілком звичні для будь-якої господині, так і випічка не потребує особливих зусиль. Єдине, що для цього печива важливо – це використовувати шоколадний наповнювач хорошої якості. В ролі наповнювача (добавки) тут виступають шоколадні дропси. Дропси – це шоколадні крапельки, які при випіканні не втрачають своєї форми і надають печиву цікавий вигляд і приємний шоколадний присмак. Зараз їх легко знайти в магазинах для кондитерів.

Покроковий рецепт

Цукор розмішуємо з яйцем і сіллю

Додаємо розтоплене масло.

Всипаємо борошно, розмішане з розпушувачем.


Додаємо шоколадні дропси.


Викладаємо на деко.
Випікаємо при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Подаємо з гарячим чаєм, молоком або кавою. Зберігатися таке печиво може до 10 днів без втрати смакових якостей.