Пікантний салат з редьки і зеленого яблука

Пікантний салат з редьки і зеленого яблука – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти…


Очищаємо редьку від шкірки і натираємо її на тертці для корейської моркви, солимо і даємо постояти 10 хвилин, щоб пішла гіркота. До редьки додаємо натерту моркву.


Натираємо буряк і зелене яблуко (у мене семеринка). Яблуко хрустке і в міру солодке, перемішуємо з натертими овочами.

Нарізаємо півкільцями цибулю і кладемо його в воду, даємо постояти 10 хвилин, щоб пішла гіркота.

Додаємо до овочів, сюди ж січену зелень (у мене мікс заморожених рубленого зеленого цибулі і петрушки).

Додаємо оливкова олія / олія, заправляємо, солимо і перемішуємо.

Такі вітамінні салати я звикла їсти з підсушеними грінками на сухій сковорідці.
Викладаємо на тарілку з грінками і прикрашаємо рубленим цибулею. Салат готовий, можна на вечерю, а можна як самостійну страву.
Приємного вечері!