Необхідні інгредієнти…
Очищаємо редьку від шкірки і натираємо її на тертці для корейської моркви, солимо і даємо постояти 10 хвилин, щоб пішла гіркота. До редьки додаємо натерту моркву.
Натираємо буряк і зелене яблуко (у мене семеринка). Яблуко хрустке і в міру солодке, перемішуємо з натертими овочами.
Нарізаємо півкільцями цибулю і кладемо його в воду, даємо постояти 10 хвилин, щоб пішла гіркота.
Додаємо до овочів, сюди ж січену зелень (у мене мікс заморожених рубленого зеленого цибулі і петрушки).
Додаємо оливкова олія / олія, заправляємо, солимо і перемішуємо.
Такі вітамінні салати я звикла їсти з підсушеними грінками на сухій сковорідці.
Викладаємо на тарілку з грінками і прикрашаємо рубленим цибулею. Салат готовий, можна на вечерю, а можна як самостійну страву.
Приємного вечері!