Пінчос – невеликі бутерброди, які подають у барах Іспанії до пива або червоного вина.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Багет нарізати шматочками 1 см завтовшки. На сковороді розігріти олію, обсмажити скибочки багета з обох боків до золотистої скоринки, зняти зі сковороди, дати охолонути.
Цибулю почистити, дуже дрібно нарізати. Маринований перець подрібнити.
У миску викласти цибулю, перець, гірчицю, петрушку, влити оцет, лимонний сік, оливкова олія, все ретельно перемішати.
Кожен шматок багета змастити отриманим соусом. Покласти зверху по 1 (якщо занадто дрібна попалася 2) шматочка сардини, закріпити дерев’яною шпажкою, полити соусом і подавати до столу.