Беремо найпростіші інгредієнти, всього потроху: фарш, цибулю, мускатний горіх, червоний перець, трохи солі. Ну, поїхали?
Інгредієнти
Фарш – 350 Використаний яловичий фарш | |
Цибуля – 1 невеликий | |
Дрібка червоного перцю – трохи | |
Дрібка мускатного горіха – трохи | |
Дрібка солі – трохи | |
Кефір – 1,5 склянка | |
Борошно – 1 склянка | |
Сода – трохи | |
Яйце – 2 штуки |
Осінь різноманітна не тільки з барвистими картинами, але і выпечками найпростіших домашніх пирогів. Напередодні осінніх холодів, улюблених домочадців дуже важливо нагодувати ситими стравами.
Пропонуємо вам оцінити ніжний пиріг з фаршем. Впевнені, що не тільки вас обрадує дуже смачна страва, але і несподіваних гостей – запахом ситості, легкості, наповнюючи ваш милий будинок затишком і теплом райдужності. Тссс, хай це буде ваша мускатна таємниця.
Покроковий рецепт
1. Обсмажуємо з усіх боків фарш, додавши нарізану кубиками цибулю. Дрібка солі, дрібка червоного перцю, дрібка мускатного горіха. М’ясний фарш з мускатним горіхом видає неповторний аромат вишуканої витонченості.
2. Поки наш фарш охолоджується, готуємо тісто. Тісто холодець, виходить після випічки трохи хрустке. В 1,5 склянки кефіру додаємо соду на кінчику маленької ложки і розмішуємо, чекаємо хвилину. Розбиваємо 2 яйця. 1 склянка борошна перемішуючи, додаємо в кефір із содою. Тісто має вийде рідке!
3. У формочку з рослинним маслом заливаємо частиною тісто, рівномірно викладаємо охолоджений фарш, зверху заливаємо рештою тісто.
4. Випікаємо при середній температурі 30 хвилин.
Пиріг готовий.
Запрошуємо домочадців на смачну страву. Приємного апетиту!