Пиріг Мускатна Осінь

Пиріг Мускатна Осінь – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо найпростіші інгредієнти, всього потроху: фарш, цибулю, мускатний горіх, червоний перець, трохи солі. Ну, поїхали?

Інгредієнти

Фарш – 350 Використаний яловичий фарш
Цибуля – 1 невеликий
Дрібка червоного перцю – трохи
Дрібка мускатного горіха – трохи
Дрібка солі – трохи
Кефір – 1,5 склянка
Борошно – 1 склянка
Сода – трохи
Яйце – 2 штуки

Як приготувати Пиріг Мускатна Осінь

Осінь різноманітна не тільки з барвистими картинами, але і выпечками найпростіших домашніх пирогів. Напередодні осінніх холодів, улюблених домочадців дуже важливо нагодувати ситими стравами.
Пропонуємо вам оцінити ніжний пиріг з фаршем. Впевнені, що не тільки вас обрадує дуже смачна страва, але і несподіваних гостей – запахом ситості, легкості, наповнюючи ваш милий будинок затишком і теплом райдужності. Тссс, хай це буде ваша мускатна таємниця.

Покроковий рецепт



1. Обсмажуємо з усіх боків фарш, додавши нарізану кубиками цибулю. Дрібка солі, дрібка червоного перцю, дрібка мускатного горіха. М’ясний фарш з мускатним горіхом видає неповторний аромат вишуканої витонченості.



2. Поки наш фарш охолоджується, готуємо тісто. Тісто холодець, виходить після випічки трохи хрустке. В 1,5 склянки кефіру додаємо соду на кінчику маленької ложки і розмішуємо, чекаємо хвилину. Розбиваємо 2 яйця. 1 склянка борошна перемішуючи, додаємо в кефір із содою. Тісто має вийде рідке!



3. У формочку з рослинним маслом заливаємо частиною тісто, рівномірно викладаємо охолоджений фарш, зверху заливаємо рештою тісто.


4. Випікаємо при середній температурі 30 хвилин.
Пиріг готовий.

Запрошуємо домочадців на смачну страву. Приємного апетиту!