Пиріг не складний у приготуванні. Інгредієнти швидше за все знайдуться на будь-якій кухні.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування гарбузового пирога.
Яйця збити з цукром, ваніліном і сіллю.
Додати соду гашену оцтом, перемішати.
Додати сметану і перемішати.
Гарбуз очистити, порізати і подрібнити у блендері, додати в тісто і перемішати.
Яблука дрібно порізати.
У тісто додати борошно і вершкове масло, все добре перемішати.
Форму для випікання змастити вершковим маслом.
Викласти половину тіста у форму.
Потім викласти яблука.
Зверху покрити рештою тестом і поставити в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 45 хвилин.
Пиріг готовий. Подавати краще за все з чаєм, але можна і з будь-яким іншим напоєм за смаком. Приємного апетиту!