Інгредієнти
Маргарин для випічки – 200 г | |
Цукор – 1 стакан (за смаком) | |
Яйця курячі – 4 шт. | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Борошно – 1 склянка | |
Аґрус – 200-300г | |
Сир – 2пачки (400г) |
Як приготувати Пиріг з сиру з аґрусом
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Розтоплений маргарин змішати з половиною цукру, розпушувачем, 1 яйцем.
Додати просіяного борошна.
Гарненько, щоб не було грудочок, перемішати.
Тісто викласти у змащену маслом форму для випічки.
Сир збити з другою половиною цукру і залишилися яйцями. Додати вимитий, обсушенный аґрус, перемішати. Якщо агрус дуже кислий додати ще цукру за смаком.
Вилити сирно-ягідну суміш у форму, прямо на тісто.
Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С 50-60 хвилин.
Подавати до столу порційно. Приємного апетиту!