Пиріг з сиру з аґрусом

Пиріг з сиру з аґрусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Маргарин для випічки – 200 г
Цукор – 1 стакан (за смаком)
Яйця курячі – 4 шт.
Розпушувач – 1 ч. л.
Борошно – 1 склянка
Аґрус – 200-300г
Сир – 2пачки (400г)

Як приготувати Пиріг з сиру з аґрусом

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Розтоплений маргарин змішати з половиною цукру, розпушувачем, 1 яйцем.

Додати просіяного борошна.

Гарненько, щоб не було грудочок, перемішати.

Тісто викласти у змащену маслом форму для випічки.

Сир збити з другою половиною цукру і залишилися яйцями. Додати вимитий, обсушенный аґрус, перемішати. Якщо агрус дуже кислий додати ще цукру за смаком.

Вилити сирно-ягідну суміш у форму, прямо на тісто.

Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С 50-60 хвилин.

Подавати до столу порційно. Приємного апетиту!