Пиріжки з дріжджового тіста з яйцем і зеленою цибулею

Пиріжки з дріжджового тіста з яйцем і зеленою цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт дріжджових пиріжків знайомий мені з дитинства! Ще з бабусею я любила їх готувати з різними начинками. Дріжджове тісто готуватися за класичним рецептом. Замішується опара, расстаивается, а потім, з рештками борошна замішують тісто остаточно. Тісто підходить як для солодкою, так і не солодкої начинки. Сьогодні у мене смажені пиріжки з яйцем і цибулею. Дріжджові пиріжки обсмажуються на сковороді в маслі, виходять рум’яними і повітряними.

Покроковий рецепт