Пишні сирники з бананом без цукру і борошна

Пишні сирники з бананом без цукру і борошна – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Завдяки кукурудзяній муці виходять красивого золотого кольору. Хрустка скоринка, ніжні і повітряні всередині.

Інгредієнти

Сир 9% – 300-350 гр.
яйця – 2 шт.
кукурудзяне борошно – 3 ст. л.
банан – 1 шт.
олія кокосова (можна будь-яке) для смаження – 1 ст. л.

Як приготувати Пишні сирники з бананом без цукру і борошна

В рецепті не використовуємо цукор, банан повністю замінює його солодкість. Краще подати з медом або улюбленим варенням.

Покроковий рецепт


Змішати сир, борошно і яйця. Можна виделкою або блендером, щоб не було грудок, але не обов’язково в пюре.

Чистимо і режкм банан скибочками, товщиною до 5 мм

Руки змочити в холодній воді, на долоню викласти порцію сирного тіста, в середину покласти шматочок банана і загорнути.


Викладаємо наші сирники на розігріту з маслом сковорідку і обсмажуємо по 2-3 хвилини з кожного боку до отримання золотої скоринки.
Сковорідку краще використовувати з антипригарним покриттям, тоді масла використовується менше, не переб’є смак страви, сирники будуть ніжними і не жирними.


Готуємо собі чашечку улюбленого гарячого напою і насолоджуємося найніжнішим смаком.
Приємного апетиту!