Овочевий суп з консервованою квасолею

Інгредієнти
| Картопля – 3 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Квасоля консервована – 1 банку. | |
| Овочевий бульйон – 3 л. |
Як приготувати Пісний овочевий суп з консервованою квасолею
Такий суп відмінно підійде вегетаріанцям або людям, які дотримуються посту. Суп виходить дуже ситним і поживним вас до самої вечері
Покроковий рецепт

1. Картопля, цибуля та морква помити, очистити від шкірки. Картоплю і цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці.

2. Скласти овочі в каструлю, залити бульйоном (у мене бульйон, що залишився від чорної квасолі, поетом колір темний) і поставити на вогонь. Посолити. Варити до готовності.


3. З квасолі злити рідину, промити і всипати в суп. Проварити ще 5 хвилин.
