Пісний вегетаріанський тарт з овочами

Пісний вегетаріанський тарт з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний відкритий пиріг з овочами: кабачками, помідорами, болгарським перцем… можна Додавати будь-які сезонні овочі.

Інгредієнти

Для начинки:
перцю – 2 червоних
оливкової олії – 10 столових ложок розділити
цукіні або кабачок – 1 середній
сіль, мелений перець – за смаком
помідори – 2 середніх нарізані на 8 часточок
цибулини – 2 маленьких
свіжого листя чебрецю – 2 чайні ложки
густих вершків – 3/4 склянки за бажанням
Для тіста:
цільнозерновий борошна – 100 грам
окропу – 30 мл
пшеничного борошна – 30 грам

Як приготувати Пісний вегетаріанський тарт з овочами

Представлений рецепт ідеально підійде для тих, хто ретельно підходить до вибору продуктів. Овочевий тарт – це дивовижне ідеальне блюдо для сніданку або полуденку. Тісто готується без яєць, так що цей пиріг ідеальний під час посту!

Покроковий рецепт

1. З окропу і двох видів борошна замісіть тісто. Розкачайте його за формою дека для випікання.

2. Розігрійте духовку до 200 градусів.

3. Промийте всі овочі, наріжте шматочками, скибочками…

4. На тісто викладіть всі овочі, трави і приправте спеціями.

5. Зверху залийте вершками (за бажанням. Якщо ж постите, можна не поливати). Надішліть випікати тарт на півгодини, закривши форму фольгою.