Прекрасний десерт для великих і маленьких.
Інгредієнти
Борошно – 3 ст. | |
Яйце – 3 шт. | |
Вершкове масло – 250 гр. | |
Цукор – 250 гр. | |
Сода – 1 ч. л. |
В святковий день або просто недільним ввечері буває, що хочеться побалувати себе і своїх близьких смачним і оригінальним домашнім печивом. Здавалося б, що може бути простіше і банальніше, ніж дуже смачне пісочне печиво. Але якщо сказати, що цю солодкість робили з допомогою м’ясорубки, то інтерес до рецептом прокидається просто миттєво.
Покроковий рецепт
В першу чергу необхідно збити яйця з цукром в міксері.
Потім до них додаємо масло і теж збиваємо всі разом, включаючи і соду, гашену в оцті.
Після того як суміш збита, висипаємо в неї борошно і перемішуємо, отримуючи готове тісто.
Воно буде дуже крутим, як ніби ви вирішили зробити печиво, а локшину. Але не варто лякатися. Тісто необхідно пропустити через м’ясорубку, потім намазати маслом деко і викласти на нього невеликими акуратними шматочками отримані заготовки
Потім необхідно поставити його в духовку і почекати близько двадцяти хвилин до готовності ласощі. Тепер залишається лише подати його на стіл можна прикрасити готову страву цукровою пудрою або полити сиропом.