Пісочне печиво

Пісочне печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасний десерт для великих і маленьких.

Інгредієнти

Борошно – 3 ст.
Яйце – 3 шт.
Вершкове масло – 250 гр.
Цукор – 250 гр.
Сода – 1 ч. л.

Як приготувати Пісочне печиво

В святковий день або просто недільним ввечері буває, що хочеться побалувати себе і своїх близьких смачним і оригінальним домашнім печивом. Здавалося б, що може бути простіше і банальніше, ніж дуже смачне пісочне печиво. Але якщо сказати, що цю солодкість робили з допомогою м’ясорубки, то інтерес до рецептом прокидається просто миттєво.

Покроковий рецепт

В першу чергу необхідно збити яйця з цукром в міксері.

Потім до них додаємо масло і теж збиваємо всі разом, включаючи і соду, гашену в оцті.

Після того як суміш збита, висипаємо в неї борошно і перемішуємо, отримуючи готове тісто.

Воно буде дуже крутим, як ніби ви вирішили зробити печиво, а локшину. Але не варто лякатися. Тісто необхідно пропустити через м’ясорубку, потім намазати маслом деко і викласти на нього невеликими акуратними шматочками отримані заготовки

Потім необхідно поставити його в духовку і почекати близько двадцяти хвилин до готовності ласощі. Тепер залишається лише подати його на стіл можна прикрасити готову страву цукровою пудрою або полити сиропом.