Піта, фарширована овочами і смаженої курячої грудкою
Інгредієнти
піта – 3 коржі | |
червоний цибуля – 1/4 головки | |
огірок – 1 шт | |
солодкий перець – 1 шт. | |
перець халапеньо – 1/2 перчика або за смаком | |
спеції – за смаком | |
йогурт – 100 мл | |
сир моцарелла – 50 грам |
Як приготувати Піта з овочами і курячою грудкою
Піта– це хрустка коржик, всередині яких знаходяться свіжі овочі і петрушка. Доповнює закуску соус з сиру і йогурту.
Покроковий рецепт
1. Сир розтопити і змішати з йогуртом.
2. Піту розрізати навпіл, змастити всередині соусом.
3. Очистити цибулю та інші овочі. Нарізати кубиками або соломкою. За бажанням, можна обсмажити овочі.
4 Курячу грудку нарізати кубиками, обсмажити на сковороді на олії до рум’яності і готовності.
5. Укласти в піту по черзі, шматочки курки, перці, помідори, цибулю. Приправити спеціями блюдо.