Піта, фарширована овочами і смаженої курячої грудкою

Інгредієнти
| піта – 3 коржі | |
| червоний цибуля – 1/4 головки | |
| огірок – 1 шт | |
| солодкий перець – 1 шт. | |
| перець халапеньо – 1/2 перчика або за смаком | |
| спеції – за смаком | |
| йогурт – 100 мл | |
| сир моцарелла – 50 грам |
Як приготувати Піта з овочами і курячою грудкою
Піта– це хрустка коржик, всередині яких знаходяться свіжі овочі і петрушка. Доповнює закуску соус з сиру і йогурту.
Покроковий рецепт
1. Сир розтопити і змішати з йогуртом.
2. Піту розрізати навпіл, змастити всередині соусом.
3. Очистити цибулю та інші овочі. Нарізати кубиками або соломкою. За бажанням, можна обсмажити овочі.
4 Курячу грудку нарізати кубиками, обсмажити на сковороді на олії до рум’яності і готовності.
5. Укласти в піту по черзі, шматочки курки, перці, помідори, цибулю. Приправити спеціями блюдо.
