Піта з овочами і курячою грудкою

Піта з овочами і курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піта, фарширована овочами і смаженої курячої грудкою

Інгредієнти

піта – 3 коржі
червоний цибуля – 1/4 головки
огірок – 1 шт
солодкий перець – 1 шт.
перець халапеньо – 1/2 перчика або за смаком
спеції – за смаком
йогурт – 100 мл
сир моцарелла – 50 грам

Як приготувати Піта з овочами і курячою грудкою

Піта– це хрустка коржик, всередині яких знаходяться свіжі овочі і петрушка. Доповнює закуску соус з сиру і йогурту.

Покроковий рецепт

1. Сир розтопити і змішати з йогуртом.

2. Піту розрізати навпіл, змастити всередині соусом.

3. Очистити цибулю та інші овочі. Нарізати кубиками або соломкою. За бажанням, можна обсмажити овочі.

4 Курячу грудку нарізати кубиками, обсмажити на сковороді на олії до рум’яності і готовності.

5. Укласти в піту по черзі, шматочки курки, перці, помідори, цибулю. Приправити спеціями блюдо.