Піца

Піца – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найсмачніша піца – це піца приготовлена вдома!

Інгредієнти

Тісто:
Дріжджі сухі – 4 р.
Цукор – 13 р.
Сіль – 9 р.
Вода – 200 р.
Борошно – 300 р.
Рослинне масло – 20 р.
Начинка:
Гриби – 200 р.
Куряче філе – 250 р.
Сир – 250 р.
Цибуля – 1 шт.
Помідор – 2 шт.
Часник – 4 зубчики
Зелень – 50 р.
Томатна паста – 1 ст. л.
Соєвий соус – 1 ст .л.
Майонез – 1 ст. л.

Як приготувати Піца

Принадність такого страви як піца, в тому, що вона може бути абсолютно будь-який і кожен знайде підходящий варіант начинки саме для себе. А ось тісто для піци повинна бути завжди однаково смачним! У нашому рецепті ми пропонуємо не тільки варіант відмінного тіста і начинки, але і приголомшливого домашнього соусу.

Покроковий рецепт

готуємо тісто

На 10 хвилин відправляємо дріжджі підніматися. Для цього змішуємо їх з водою і цукром. Ставимо в тепле місце.

У миску просіваємо борошно і вливаємо дріжджову суміш, замішуємо тісто, борошна більше не додаємо. Місимо близько 10 хвилин.

Додаємо сіль і ще замешиваемым, щоб сіль з’єдналася з тестом.

Додаємо рослинне масло, тепер місимо до тих пір, поки тісто не вбере все масло не буде жирним, але стане приємним і еластичним.

Змащуємо таз злегка маслом, щоб тісто до нього не прилипло під час підйому. Накриваємо плівкою і залишаємо підніматися при кімнатній температурі, не менше ніж на 2 години. Через 1, потрібно скласти його в конверт, знову накрити і дати піднятися. Потім відправляємо його в холодильник, мінімум на годину, краще довше, буде м’якше і смачніше. Можна хоч на цілу ніч.

Тісто має виглядати бадьорим, пухнастим і пишним. Після холодильника його приймати не потрібно.

готуємо начинку

Поки тісто піднімається, можна зайнятися начинкою. Ріжемо дрібно цибулю, куряче філе і гриби.

Обсмажуємо, можна не до готовності в духовці дійде.

Робимо соус, для цього помідори, зелень, часник, соєвий соус, майонез, томатну пасту, сіль і спеції відправляємо в миску для блендера, і перемелюємо. Якщо соус вийде рідкуватим, можна додати чайну ложку крохмалю чи борошна.

Тісто ділимо на 2 частини, не розкачуємо, просто руками формуємо коло. Дуже тонко не робимо! Навпаки, товстіший і не сдуваем бульбашки, які утворили дріжджі. Викладаємо соус.

випікати близько 20 хвилин

Потім викладаємо начинку і тертий сир. Випікаємо при 180 градусах до готовності, приблизно хвилин 20. Насолоджуємося піцою!