Піца з кабачків з індичкою та овочами (на сковороді)

Піца з кабачків з індичкою та овочами (на сковороді) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У будь-садівника – городника є дві основні проблеми. Як отримати багатий врожай, і що з ним потім робити. Особливо якщо мова йде про кабачках, як тільки їх не готують. Консервують, смажать, зап

Інгредієнти

Тісто для піци з кабачків:
Кабачки – середнього розміру або половинка великого кабачка
Яйце – 1 штука
Борошно – 2-3 столові ложки
Сіль – половина чайної ложки
Олія – для смаження
Соус:
Томатний соус – 1 столова ложка
Соус песто – 1 столова ложка
Начинка для піци:
Трави – щіпка
Часник (приправа) – щіпка
Сир моцарелла – 30 г
Сир пармезан – 30 г
чорний перець солодкий – 1/2 штуки
Смажена брокколі – жменя
Смажена кукурудза – жменя
Ковбаска з індички – 1/2 ковбаски
Шматочки курячого філе – 2 столові ложки обсмажені

Як приготувати Піца з кабачків з індичкою та овочами (на сковороді)

У будь-садівника – городника є дві основні проблеми. Як отримати багатий врожай, і що з ним потім робити. Особливо якщо мова йде про кабачках, як тільки їх не готують. Консервують, смажать, запікають, роблять оладки і навіть піцу!

Покроковий рецепт

Промиті кабачки натираються на тертці з великими отворами. Якщо кабачки сорту цукіні і подібні, то попередньо з них знімають шкірку.

У натерті кабачки додається сіль, вся маса перемішується, після отставляется в сторону на п’ять хвилин, щоб витягти зайву вологу. Після закінчення цього часу з кабачків вичавлюється сік, вони перекладаються в миску, куди втручається яйце, додається по не многу просеянная борошно. Тісто повинно мати консистенцію густої, трохи густіше, ніж такі ж оладки з кабачків. Як тільки тісто прийме такий вигляд, тобто, стане досить густим, подачу борошна припиняють.

На сковороду наливають олію, ставлять на середній вогонь. На нагріту сковороду укладають тісто з кабачків. Тут є два варіанти, або тісто ложку за ложкою вносять на сковорідку, при цьому рівняючи масу по периметру поки вона не придбає форму товстої коржі. Або тісто вливають все відразу швидко, розрівнявши його до однакової товщини.

При смаженні коржі дивляться її низ, щоб він не підгорів. Зарумяненную з одного боку корж акуратно, щоб не поламати, перевертають на іншу сторону.

Негайно рум’яний верх змащують соусом песто і томатним соусом, посипають всі сухими травами, часником і тертим сиром. На піцу укладають нашатковану зелений болгарський перець, смажена брокколі, смажену кукурудзу, тонко нарізану кружальцями ковбасу з індички і невеликі шматочки курки. А взагалі можна класти все, що ви хочете за вашим смаком.

Сковорідку накривають кришкою, зменшують вогонь до мінімуму, чекаючи, коли сир розтопиться, і низ коржі буде готовий.

Приготовану піцу, не перекладають, а викочують зі сковороди на велику тарілку.