Піца «Асорті» із замороженого тіста з мясом, сиром і грибами

Піца «Асорті» із замороженого тіста з мясом, сиром і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна піца з того, що “завалялося в холодильнику

Інгредієнти

Дріжджове листкової тісто – 1 пласт
Ковбаса – 200-230 г
Сир (адигейський) – 150-180 г
Майонез – 2 ст. л.
Індичка (відварне м’ясо) – 200 г
Яйце – 4 шт.
Гірчиця – 1,5 ст. л.
Гриби (печериці свіжі) – 8-10 шт.
Помідори (свіжі або заморожені) – 4 шт.
Кетчуп (або томатна паста) – 4 ст. л.

Як приготувати Піца «Асорті» із замороженого тіста з м’ясом, сиром і грибами

З продуктів, які легко знайти в будь-якому холодильнику, можна приготувати смачну і ситну піцу – асорті. Заморожений пласт тіста економить час приготування, дозволяючи спорудити швидкий перекус або вечерю для великої родини або компанії друзів.

Покроковий рецепт

1. Збираємо всі необхідні продукти.


2. Готуємо соус для піци: змішуємо майонез, гірчицю і кетчуп.


3. Тісто розкачуємо, переносимо на аркуш. Добре промазуємо соусом.


4. Ковбасу ріжемо півколом, першим шаром викладаємо на майбутню піцу.

5. Яйця відварюємо, остуджуємо, зчищають шкаралупу. Перетираємо їх на крупній тертці, посипаємо ними ковбасу.

6. М’ясо розбираємо на волокна, викладаємо 3-ним шаром.


7. Крупно нарізаємо печериці, відправляємо на заготівлю від піци.


8. З помідорів знімаємо шкірку (попередньо опустивши їх на 45 секунд в окріп). Викладаємо на піцу. Зверху щедро засипаємо тертим адигейський сиром.

9. Відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі близько 200 градусів.