Для дітей і дорослих немає нічого смачніше домашньої піци,приготованої власними руками
Покроковий рецепт
Розчинити дріжджі в теплій воді.
З води, сухих дріжджів, солі, цукру, борошна – 1 склянку, яйця і рослинної олії замісити легке тісто.
Потім додати ще 1 склянку борошна підмішуючи.Це кількість продуктів на 2 піци діаметром 25 сантиметрів.Дати тісту підійти приблизно 20 хвилин.
Тісто розкачати,по тесту змастити кетчупом,викласти бекон порізаний тонкими скибочками,помідор,перець болгарський,посипати сіллю,перцем,і на свій розсуд приправою до піци.
Піцу відправити в духовку на 20-30 хвилин,перед закінченням часу випічки посипати піцу тертим сиром “моцарела”
Піцу краще всього є гарячою, поки сир тягнеться. Пригощайтеся! Приємного апетиту!