Для того,щоб покуштувати піци пепероні, обов’язково йти кудись. Достатньо знати рецепт, мати інгредієнти і трішки працьовитості – і піца готова!

Інгредієнти
| Для тіста: | |
| Борошно – 250 грам | |
| Вода – 100 грам | |
| Дріжджі – 10 грам | |
| Начинка: | |
| Моцарелла – 250 грам | |
| Ковбаса пепероні – 150 грам | |
| Сіль – за смаком | |
| Томати – 100 грам | |
| Часник – 1 зубчик за бажанням | |
| Солодка паприка – за смаком | |
| Оливкова олія – 2-3 столові ложки |
Для того,щоб покуштувати піци пепероні, обов’язково йти кудись. Достатньо знати рецепт, мати інгредієнти і трішки працьовитості – і піца готова!
Покроковий рецепт
Замішуємо тісто з таких інгредієнтів як борошно, оливкова олія і дріжджі, залишаємо накритим на 40 хвилин.
Щоб приготувати соус, подрібнюємо помідори в блендері, додаючи сіль, паприку, часник за рецептом або за смаком.
Потім натираємо сир. Дуже тоненько нарізаємо ковбасу пепероні.
Розкачуємо тісто, як основу для піци. Далі наносимо на тісто соус з томатів, посипаємо натертий сир і розкладаємо порізану ковбасу.
Коли все готово, поміщаємо піцу духовну піч, нагріту до 250 градусів, на 8-10 хвилин. Приємного апетиту!
