Піца пепероні

Піца пепероні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того,щоб покуштувати піци пепероні, обов’язково йти кудись. Достатньо знати рецепт, мати інгредієнти і трішки працьовитості – і піца готова!

Інгредієнти

Для тіста:
Борошно – 250 грам
Вода – 100 грам
Дріжджі – 10 грам
Начинка:
Моцарелла – 250 грам
Ковбаса пепероні – 150 грам
Сіль – за смаком
Томати – 100 грам
Часник – 1 зубчик за бажанням
Солодка паприка – за смаком
Оливкова олія – 2-3 столові ложки

Як приготувати Піца пепероні

Для того,щоб покуштувати піци пепероні, обов’язково йти кудись. Достатньо знати рецепт, мати інгредієнти і трішки працьовитості – і піца готова!

Покроковий рецепт

Замішуємо тісто з таких інгредієнтів як борошно, оливкова олія і дріжджі, залишаємо накритим на 40 хвилин.

Щоб приготувати соус, подрібнюємо помідори в блендері, додаючи сіль, паприку, часник за рецептом або за смаком.

Потім натираємо сир. Дуже тоненько нарізаємо ковбасу пепероні.

Розкачуємо тісто, як основу для піци. Далі наносимо на тісто соус з томатів, посипаємо натертий сир і розкладаємо порізану ковбасу.

Коли все готово, поміщаємо піцу духовну піч, нагріту до 250 градусів, на 8-10 хвилин. Приємного апетиту!