Для того,щоб покуштувати піци пепероні, обов’язково йти кудись. Достатньо знати рецепт, мати інгредієнти і трішки працьовитості – і піца готова!
Інгредієнти
Для тіста: | |
Борошно – 250 грам | |
Вода – 100 грам | |
Дріжджі – 10 грам | |
Начинка: | |
Моцарелла – 250 грам | |
Ковбаса пепероні – 150 грам | |
Сіль – за смаком | |
Томати – 100 грам | |
Часник – 1 зубчик за бажанням | |
Солодка паприка – за смаком | |
Оливкова олія – 2-3 столові ложки |
Для того,щоб покуштувати піци пепероні, обов’язково йти кудись. Достатньо знати рецепт, мати інгредієнти і трішки працьовитості – і піца готова!
Покроковий рецепт
Замішуємо тісто з таких інгредієнтів як борошно, оливкова олія і дріжджі, залишаємо накритим на 40 хвилин.
Щоб приготувати соус, подрібнюємо помідори в блендері, додаючи сіль, паприку, часник за рецептом або за смаком.
Потім натираємо сир. Дуже тоненько нарізаємо ковбасу пепероні.
Розкачуємо тісто, як основу для піци. Далі наносимо на тісто соус з томатів, посипаємо натертий сир і розкладаємо порізану ковбасу.
Коли все готово, поміщаємо піцу духовну піч, нагріту до 250 градусів, на 8-10 хвилин. Приємного апетиту!