Піца красива і проста. Підійде для вечері і для святкового столу.
Інгредієнти
Листкове бездрожевое тісто – 1 пачка | |
Ковбаса варена – 100 г | |
Ковбаса сирокопчена – 100 г | |
Копчена шийка свиняча – 150 г | |
Шампіньйони – 1 банка | |
Цибуля – 1 шт | |
Оливки – 10 штук | |
Сир – 300 г | |
Кетчуп, майонез – на-віч |
Цю піцу готувала моя бабуся, потім мама і ось, нарешті, я. Це найсмачніша піца, яку я тільки їла. Продукти прості, а чарівний смак.
Покроковий рецепт
Ставимо за духовку розігріватися на 180 градусів. Поки вона гріється, готуємо всі продукти на піцу.
Нарізаємо ковбаси і шийку кубиками
Нарізаємо цибулю на півкільця
Нарізаємо кружечками оливки
Натираємо сир на дрібній тертці
Деко змащуємо олією
Викладаємо тісто. Трохи притискаємо його пальчиками, щоб воно раскаталось. Зверху змащуємо кетчупом і майонезом і викладаємо шарами начинку: цибулю, ковбаса і шийка, печериці, оливки. Зверху посипаємо сиром і майонезній сіточкою. Ставимо в духовку на 30 хвилин
Через 30 хвилин виймаємо з духовки і отримуємо ось таку красу.
Приємного апетиту!