Піца Улюблена з ковбаскою і печерицями

Піца Улюблена з ковбаскою і печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца красива і проста. Підійде для вечері і для святкового столу.

Інгредієнти

Листкове бездрожевое тісто – 1 пачка
Ковбаса варена – 100 г
Ковбаса сирокопчена – 100 г
Копчена шийка свиняча – 150 г
Шампіньйони – 1 банка
Цибуля – 1 шт
Оливки – 10 штук
Сир – 300 г
Кетчуп, майонез – на-віч

Як приготувати Піца “Улюблена” з ковбаскою і печерицями

Цю піцу готувала моя бабуся, потім мама і ось, нарешті, я. Це найсмачніша піца, яку я тільки їла. Продукти прості, а чарівний смак.

Покроковий рецепт

Ставимо за духовку розігріватися на 180 градусів. Поки вона гріється, готуємо всі продукти на піцу.

Нарізаємо ковбаси і шийку кубиками

Нарізаємо цибулю на півкільця

Нарізаємо кружечками оливки

Натираємо сир на дрібній тертці

Деко змащуємо олією

Викладаємо тісто. Трохи притискаємо його пальчиками, щоб воно раскаталось. Зверху змащуємо кетчупом і майонезом і викладаємо шарами начинку: цибулю, ковбаса і шийка, печериці, оливки. Зверху посипаємо сиром і майонезній сіточкою. Ставимо в духовку на 30 хвилин

Через 30 хвилин виймаємо з духовки і отримуємо ось таку красу.
Приємного апетиту!