.
Інгредієнти
Гриби – гливи | |
Огірки солоні | |
Ріпчаста цибуля – за смаком | |
Кетчуп – за смаком | |
Сир – за смаком | |
Дріжджове тісто – за смаком |
Всі інгредієнти додаються на око, залежно від розміру бажаної піци і Ваших власних уподобань у смаку.
Покроковий рецепт
Цибулю, печериці, дрібно порізати. Солоний огірок нарізати тоненькими кружальцями.
Сир натерти на дрібній тертці.
Тісто для піци розкачати (можна взяти готовий пласт для піци). Змастити зверху томатним соусом.
Посипати усіма раніше нарізаними інгредієнтами. Поставити в заздалегідь розігріту духовку до 200 С на 10-15 хвилин (в залежності від діаметра і товщини піци). Ознаками готової піци може служити сир, якщо він почав злегка «пузиритися». І якщо піцу потикати зубочисткою (сірником) і при цьому тісто не липне, то піца готова! Будьте пильні, в духовці дуже легко пересушити тісто.
Приємного апетиту!