Інгредієнти
Сир – 2 жмені будь-якого виду) | |
Гриби – 2 жмені | |
Листкове тісто – 1 упаковка | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Оливкова олія – 2 ст. л. | |
Петрушка – жменя (крупно порізаної) |
Я часто ходжу в піцерію і люблю піцу. Але іноді її приємно зробити самому. Це швидко і не вимагає великих зусиль. Вдома я люблю робити міні-піцу, тому що вона настільки легка і ніжна! Ви можете зробити класичну піцу з базиліком, помідорами, маслинами і моцарелою і взагалі з різними продуктами. Вперед, фантазуйте!
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 350 градусів F (180 С). Поставити сковороду на середній вогонь, додати оливкову олію. Коли масло стане гарячим (близько хвилини), додати гриби і смажити близько 5 хвилин, поки вони не придбають золотисто-коричневий колір. Посипати зовсім трохи перцю чилі (або паприки). Відкласти в сторону. Грубо нарізати петрушку і так само поки відкласти в сторону.
Решта просто! На лист покласти листкове тісто (я вирізав з одного аркуша чотири частини). На тісто викласти сир, зверху гриби і посипати великою кількістю петрушки. Приправити сіллю і перцем. Випікати близько 15 хвилин і приємного апетиту!