Піца з листкового тіста з грибами і сиром

Піца з листкового тіста з грибами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Сир – 2 жмені будь-якого виду)
Гриби – 2 жмені
Листкове тісто – 1 упаковка
Мелений чорний перець – за смаком
Оливкова олія – 2 ст. л.
Петрушка – жменя (крупно порізаної)

Як приготувати Піца з листкового тіста з грибами і сиром

Я часто ходжу в піцерію і люблю піцу. Але іноді її приємно зробити самому. Це швидко і не вимагає великих зусиль. Вдома я люблю робити міні-піцу, тому що вона настільки легка і ніжна! Ви можете зробити класичну піцу з базиліком, помідорами, маслинами і моцарелою і взагалі з різними продуктами. Вперед, фантазуйте!

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 350 градусів F (180 С). Поставити сковороду на середній вогонь, додати оливкову олію. Коли масло стане гарячим (близько хвилини), додати гриби і смажити близько 5 хвилин, поки вони не придбають золотисто-коричневий колір. Посипати зовсім трохи перцю чилі (або паприки). Відкласти в сторону. Грубо нарізати петрушку і так само поки відкласти в сторону.

Решта просто! На лист покласти листкове тісто (я вирізав з одного аркуша чотири частини). На тісто викласти сир, зверху гриби і посипати великою кількістю петрушки. Приправити сіллю і перцем. Випікати близько 15 хвилин і приємного апетиту!