Інгредієнти
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки (нарізаного півкільцями) | |
Анчоуси – 1 банку (консервовані) | |
Каррі – 1 ч. л. | |
Кмин – 1/2 ч. л. (замість каррі) | |
Оливкова олія – 2-3 ст. л. | |
Вершкове масло – 1 ст. л. |
Відмінна, ситна піца на швидку руку виходить хрусткою і надзвичайно смачною! З начинкою можна експериментувати за своїм смаком і бажанням. Пробуйте!
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 350 градусів F (180 С). Сковороду поставити на середній вогонь, додати оливкову олію. Додати дрібно нарізану цибулю і смажити близько 7 хвилин.
Зменшіть вогонь і смажте ще, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору або карамельним (додати оливкову олію, якщо ви бачите, що в сковороді його замало). Відкладіть в сторону.
Відварити картоплю (щоб він став майже ніжним). Злити воду і покласти в миску.
Додати порошок каррі і добре перемішати. У сковороду на середньому / сильному вогні, додати вершкове масло. Кинути туди картоплю і смажити його на протязі від 3 до 4 хвилин (спробуйте ножем, центр повинен бути м’яким).
Решта просто! На лист, покласти листкове тісто (я вирізав з одного аркуша чотири частини). На тісто покласти карамельний цибулю, зверху картоплю, 2 або 3 анчоуса і все поставити все у вже розігріту духовку на 15 хвилин.
Приправити сіллю, перцем і подавати.
Приємного апетиту!