Ковбасу порізати тонкими кружечками, приблизно 0,3 см, так само можна порізати тонкою соломкою. Солоні корнішони порубати на дрібні кружечки, або потерти на крупній тертці ( в такому випадку підійдуть будь солоні огірки). Помідор так само нарізати тонкими кружечками приблизно 0,1 см, якщо порізати товщі, то вони виділять занадто багато вологи і піца розтечеться. Сир натерти на дрібній тертці.
Викласти тісто на деко і змастити томатною пастою або будь-яким іншим соусом. По краях листа невеликими порціями викласти тертий сир і акуратно накрити його краями тіста. Заліпити краї потрібно міцно, інакше сир може потекти. Далі викласти ковбасу по периметру, залишаючи відстань між кружечками.
Поверх кружечків ковбаси рівномірно викладаються корнішони або будь-які інші солоні огірки.
Далі викладаються помідори. За бажанням саме на цьому етапі викладаються гриби, морепродукти або будь-які інші інгредієнти.
Помідори щедро сиплються сиром. Краї піци посипати не потрібно, інакше скоринка стане занадто жорсткою. Піца ставиться в розігріту до 185 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.
Готової піци дати постояти у вимкненій і відкритій духовці кілька хвилин. Подавати гарячою. Приємного апетиту!