Відмінна за смаком і за зовнішнім виглядом піца, в якій використовується солоний огірочок, сирокопчена ковбаса, свіжий помідор. Для швидкості кулінарного процесу інгредієнти укладається на готову основу.
Інгредієнти
Основа для піци – 1 штука 200 гр | |
Кетчуп – 1,5 ст. ложки | |
Ковбаса – 40 гр сирокопчена | |
Солоний огірок – 1 штука | |
Сир – 50 гр | |
Помідор – 1 штука |
Всім любителям такого популярного страви як піца пропонуємо простий рецепт її приготування. Сьогодні в магазині можна придбати вже готову основу для піци. Якщо вона вам не попалася, то можна основи для піци взяти готове листкове тісто. Одного пласта цілком буде достатньо. Домашня піца в духовці виходить соковитою, з пікантним привабливим смаком.
Покроковий рецепт
Процес підготовки інгредієнтів не займає багато часу, тому відразу включаємо духовку і виставляємо його параметри на 190 градусів. Основа для піци повинна бути розмороженої. Викладаємо її на деко, який бажано застелити кулінарним пергаментом. Змащуємо піцу кетчупом або томатним соусом. Зручніше скористатися для процесу кулінарної пензлем.
Сирокопчену ковбасу нарізаємо тонкими плоскими шматочками. Укладаємо ковбасну нарізку рівномірно на основі піци.
Наступний інгредієнт – це солоний огірочок (або маринований). Нарізаємо його кільцями. Поміщаємо огіркові кільця на вільний простір основи.
Промитий помідор нарізаємо тонкими кільцями. Розподіляємо кільця на інгредієнтах.
Натираємо сир для посипання піци. Присипаємо інгредієнти.
Піцу відправляємо в духовку на 15-20 хвилин.
Дістаємо піцу після випічки з духової шафи. Нарізаємо її пиццерезкой на сегменти. Подаємо шматочки піци до столу. Приємного апетиту!