Плов з червоною квасолею та овочами

Плов з червоною квасолею і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, необхідно підготувати всі інгредієнти для смаження. Цибулю нарізати півкільцями. М’ясо курки відвар близько 10 хвилин, остудити і порізати на дрібні шматки. Болгарський перець – соломкою. Половину моркви нарізати також соломкою, другу частину порізати кільцями. Всі компоненти додати в розпечений казан і смажити на соняшниковій олії на маленькому вогні близько 10 хвилин.

Додати зажарку, сіль і перець. Рис промити і покласти в казан, попередньо посоливши і посипавши куркумою і парикой. Наступним шаром йде консервована квасоля.

Поверх квасолі розкласти помідори, нарізані півкільцями і другу половину моркви, яку ми нарізали кільцями. По боках просунути шматочки болгарського перцю. Залити 4 склянками гарячої води і тушкувати на повільному вогні.

Як википить всі вода, вимкнути плиту і залишити блюдо нудитися ще 10 хвилин під кришкою. Готову страву прикрасити зеленню і овочами.